Allergie informatie: Kip massala
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kippendijen (Turkse/Marokkaanse slager)
- blik gepelde tomaten
- groot blikje tomatenpuree
- 2 uien
- 6 eetlepels massala kerrie
- klein pakje/blikje kokosmelk
- 2 grote tenen knoflook
- olijfolie om te bakken
- 1 liter kippenbouillon
- Javaanse sambal
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip massala
- Allergieen informatie