Allergie informatie: Kip met doperwten en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kipfilets
- 500 gram champignons
- 250 gram cherrytomaten
- 4 lente-uitjes
- 4-5 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- 2-3 eetlepels bloem
- 125 milliliter witte wijn
- 250 milliliter water
- 50 milliliter slagroom
- 0,5 kippenbouillonblokje
- 150 gram doperwten
- 5 takjes kervel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met doperwten en champignons
- Allergieen informatie