Allergie informatie: Kip met gember en piccalilly
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- zout
- peper
- boter
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 eetlepel zeer fijngesneden stemgember of gemberconfiture
- 1 flinke eetlepel piccalilly
- 1 dessertlepel orange marmelade
- 1 eetlepel appelsap
- citroensap
- snufje kaneel
- takje thijm
- 1 bouillontablet (kip)
- water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met gember en piccalilly
- Allergieen informatie