Allergie informatie: Kip met ham in bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele gebraden kip ca 1 kg
- 175 gram ham in dobbelsteentjes gesneden
- 100 gram suikermais met paprika (blik) uitgelekt
- 25 gram boter
- 3 deciliter halfvolle melk
- 3 eetlepels kippenbouillon
- 1 eetlepel Dijonmosterd
- 1 eetlepel verse peterselie ,fijngehakt
- 1 eetlepel tijm, rozemarijn of marjolein,fijngehakt
- zout en zwarte peper
- diepvries bladerdeeg voor hartige taart, ontdooid
- 1 middelgroot ei, geklopt totdat het glazig is
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met ham in bladerdeeg
- Allergieen informatie