Allergie informatie: Kipfilet met peterselie wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sjalotten
- 1 deciliter droge witte vermouth
- 0,25 liter droge witte wijn
- 12 takjes peterselie
- 8 sprietjes bieslook
- 4 kipfilets (500 gram)
- zout
- versgemalen peper
- 150 gram koude boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipfilet met peterselie wijnsaus
- Allergieen informatie