Allergie informatie: Kiplasagne met paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram ongezouten roomboter
- 400 gram kipfilet, in reepjes
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 400 gram gemengde paddenstoelen of champignons, in stukjes
- 75 gram bloem
- 800 milliliter volle melk
- 1 theelepel gedroogde dragon
- 250 gram lasagnebladen
- 1 bol mozzarella (125 gram), in stukjes
- 25 gram geraspte Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kiplasagne met paddestoelen
- Allergieen informatie