Allergie informatie: Kippenborst met champignnons in witte wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 halve kippenborsten
- 250 gram champignons
- 2 eetlepels bloem
- 8 blaadjes basilicum
- 10,25 theelepel dragon
- 0,25 theelepele paprikapoeder
- zout
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel boter
- 2 teentjes knoflook
- 125 milliliter witte wijn
- 250 milliliter blauwe druiven
- 125 milliliter kippenbouillon van 1 tablet
- 1 theelepel limoensap
- 1 eetlepel peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kippenborst met champignnons in witte wijn
- Allergieen informatie