Allergie informatie: Kippenbouten in tomatenroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 kippenboutjes
- zout
- peper
- 4 eetlepels olie
- 600/700 gram champignons
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 400 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk - Kip, ui en aardappels uit de oven
Met kippenbouten, aardappels en ui uit Nederland
4 porties - 1 uur
Ovenschotels - estherdanielle - Zoetzure kippenbouten uit de oven
Met kippenbouten, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - gdamwijk - Zoete oven kip/kippenbouten
Met kip, honing en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vlees - sammy-kaye
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kippenbouten in tomatenroom
- Allergieen informatie