Allergie informatie: Kippenvinken in fruitige kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenvinken, vers of oppervlakkig ontdooid
- 6 grote wortelen, in schijfjes
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 50 gram witte rozijnen
- ongeveer 225 gram ananasstukjes (blik)
- ongeveer 200 gram abrikozen (blik)
- 165 milliliter kokosmelk (blik/tetra)
- 250 milliliter kippenbouillon (1 blokje op 250 milliliter warm water)
- olijfolie
- 1 koffielepel kerriepoeder
- 1 mespunt komijn (gemalen)
- peper
- zout
- instant sausbinder
- tarwegriesmeel (couscous)
Meer Recepten
- Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Spruitjes met kerrie en cashewnoten
Met spruitjes, kerrie en cashewenoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje - Witte kool stamppot
Met witte kool, gehakt en aardappelen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - bargeera - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kippenvinken in fruitige kerrie
- Allergieen informatie