Allergie informatie: Kiprollade
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ongepaneerde kipschnitzels (à 150 gram)
- zout
- peper
- 4 theelepels pesto
- 75 gram dun gesneden salami
- 50 gram mascarpone
- 1 ui gesnipperd
- 1 eetlepel olijfolie
- 1-2 eetlepels maizena
- zout
- peper
- houten prikkers
Meer Recepten
- Kiprollade met rode kool, appel en noten
Met kiprollade, rode kool met cranberry en rozemarijn aardappeltjes uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Kiprollade-aardappelovenschotel met verse groente
Met krieltjes, kiprollade en paprika uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - tobkok - Aardbeiensalade met kip
Met aardbeien, kiprollade en slagroom uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - bettyvandijk - Kiprollade met kerriesaus en rozijnen
Met kiprollade, rozijnen en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Kiprollade met vruchten
Met kiprollade, vruchtencocktail en boter uit Nederland
6 porties - 1 uur
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kiprollade
- Allergieen informatie