Allergie informatie: Kiprollade met rode kool, appel en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 750 gram kiprollade
- 355 gram rode kool met cranberry
- 1 friszure appel (Elstar)
- 50 gram studentenhaver, fijngehakt
- 425 gram rozemarijn aardappeltjes
- 1 zakje naturel jus (of 3 deciliter eigen jus)
- bakpapier
- kookring (6 centimeter doorsnede)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kiprollade met rode kool, appel en noten
- Allergieen informatie