Allergie informatie: Kipspiesjes met citroengras en salsa
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de spiezen:
- 300 gram kipfilet, in stukken gesneden
- 4 stengels citroengras
- 2 rode uien, gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 0,5 eetlepel geraspte gember
- zout
- peper
- spiesjes
- voor de salsa:
- 2 tomaten
- een bosje koriander
- citroensap
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipspiesjes met citroengras en salsa
- Allergieen informatie