Allergie informatie: Krokante citroen kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 4-6 theelepel Chinese rijstwijn
- 1 theelepel verse gember, gekneusd
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel gemalen witte peper
- 500 gram kipfilet, doormidden gesneden
- 1 ei, losgeklopt
- 75 gram maizena
- 500 milliliter olie
- 1 citroen, in dunne schijfjes
- Citroensaus:
- 90 milliliter citroensap
- 3 theelepels azijn
- 175 milliliter kippenfond
- 90 gram suiker
- 6 theelepels maizena
- 1 citroen, in dunne plakjes
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Krokante citroen kip
- Allergieen informatie