Allergie informatie: Mariannes zachtgestoofde groene pesto kip
Terug naar het receptIngrediënten
- ca. 1,5 kilo kipbraadstukjes zonder vel
- 6 knoflooktenen
- 12 tot 15 blaadjes salie, in reepjes gesneden
- 2 volle eetlepels groene pesto
- ca. 15 groene olijven
- blik 400 gram tomatenblokjes
- 1 rode ui, in dunne schijfes, gehalveerd
- 1 klein glas witte wijn (of rosé)
- olijfolie en/of vloeibare becel
- zwarte peper
- zeezout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Mariannes zachtgestoofde groene pesto kip
- Allergieen informatie