Allergie informatie: Murgh kali mirch (pittige paprikakip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olie
- 2 uien
- 2 groene pepers
- 1 groene paprika
- 4 teentjes knoflook
- 1,5 eetlepels milde currypasta
- 450 gram kipfilet
- zout
- 2 theelepels zwarte peperkorrels
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Murgh kali mirch (pittige paprikakip)
- Allergieen informatie