Allergie informatie: Murgh masala (Dubbelgekruide kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ontvelde kipfilets
- sap van 1 citroen
- 1,5 theelepel zout
- 2 theelepels versgemalen zwarte peper
- 1 middelgrote gepelde ui
- 2 gepelde teentjes knoflook
- 5 centimeter verse gemberwortel, geschild
- 3,5 deciliter yoghurt
- masala:
- 75 gram ghee
- 1 middelgrote gesnipperd ui
- 1 gesnipperd teentje knoflook
- 1,5 theelepel kurkuma
- 1,5 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel gemalen kaneel
- zaden van 20 kardemompeulen
- 2 theelepels korianderzaad
- 2 theelepels anijszaad
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Murgh masala (dubbelgekruide kip)
- Allergieen informatie