Allergie informatie: Oengkep ajam (kippenlevertjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kippenlevertjes
- 100 gram boter
- 2 deciliter water
- 2 eetlepels ketjap
- 0,5 citroen (het sap)
- boemboe's:
- 2 theelepels kerrie
- 2 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Oengkep ajam (kippenlevertjes)
- Allergieen informatie