Allergie informatie: Parelhoen van Alain Caron
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote parelhoen van 1 0,5 kg.
- 250 gram courgettes
- 250 gram krieltjes met schil
- takjes tijm
- 2 bladen laurier
- bosje bieslook
- 2 bosjes lente-uitjes
- 250 gram spinazie (vers)
- 1 deciliter olijfolie
- zout en peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Parelhoen van alain caron
- Allergieen informatie