Allergie informatie: Pikante kalkoencurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram (rijpe) abrikozen
- 1 bosje lente-ui
- 600 gram kalkoenfilet
- 2 eetlepels olie
- zout en peper
- 1 eetlepel + een beetje boter
- 2-3 theelepels kerrie
- 150 milliliter slagroom
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 eetlepel maïzena
- 4 eetlepels amandelschaafsel
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Pikante uiencréme
Met kokosvet, ui en zonnebloemolie uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Veganistisch - Micha1 - Pikante olijventapenade
Met knoflook, groene peper en olijven uit Italie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Pikante kruidenolie
Met rode peper, knoflook en olijfolie uit Nederland
10 porties - 5 minuten
Azijn en oliën - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Pikante kalkoencurry
- Allergieen informatie