Allergie informatie: Pittige kipspiesjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 theelepel sambal oelek
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel olie
- 150 gram kipfilet, in lange dunne repen
- 1 eetlepel milde indiase currypasta
- 100 gram zilvervliesrijst
- 150 milliliter kippenbouillon
- 1 pak stoomgroenetn broccoli, rode parika, rode ui, courgette(410 gram)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Pittige kipspiesjes
- Allergieen informatie