Allergie informatie: Rendang Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram kip, in stukken
- 3 kopjes dikke santen
- 7 stuks fijngesneden sjalot
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels sereh
- 2 eetlepels fijngesneden verse gember
- 12 stuks fijngewreven gedroogde lomboks
- 2 eetlepels fijngewreven seroendeng
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel laos
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Rendang ajam
- Allergieen informatie