Allergie informatie: Rode kipcurry met cashewnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram sperziebonen
- 2 rode Spaanse pepers
- 400 gram kipfilet
- 2 deciliter romige kokosmelk
- 1 eetlepel rode currypasta
- 3 citroenblaadjes
- 150 gram cashewnoten
- 2 eetlepels thaise vissaus
- 2 eetlepels basilicumblad
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Rode kipcurry met cashewnoten
- Allergieen informatie