Allergie informatie: Roergebakken kalkoenfilet met spinazierisotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram risotto
- 300 gram verse spinazie
- 125 gram gemalen belegen kaas
- 1 lenteui
- 300 gram kalkoenfilet
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels rode pesto met zongedroogde tomaten (bijvoorbeeld merza, pot)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Roergebakken kalkoenfilet met spinazierisotto
- Allergieen informatie