Allergie informatie: Romige kipgratin afgedekt met stokbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram kipfilet
- 50 gram kruidenboter
- 75 gram ontbijtspekreepjes
- 300 gram gesneden prei
- zout
- peper
- 1 zakje witte saus
- 0,25 liter melk
- 2 eetlepels gesnipperde peterselie
- ca. 8 sneetjes schuin gesneden stokbrood
- 100 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Romige kipgratin afgedekt met stokbrood
- Allergieen informatie