Allergie informatie: Sajoer Kloewak
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet, in stukjes
- 4 stuks fijngehakte kloewaknoten
- 1 stuks fijngesneden Spaanse peper
- 1 stuks fijngesneden ui
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,25 theelepel trassi
- 2 eetlepels asemwater
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer ikan pedah (gezouten vis)
Met gezouten vis, aubergine en garnalen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Sajoer kloewak
- Allergieen informatie