Allergie informatie: Sajoer Riport
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet
- 1 theelepel zout
- 1 daon salam of laurierblad
- 500 gram sperzieboontjes
- 2 stuks witte ui
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1/2 theelepel nootmuskaat
- 1/2 theelepel peper
- 1/2 stuks spitskool, gesneden
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer ikan pedah (gezouten vis)
Met gezouten vis, aubergine en garnalen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Sajoer riport
- Allergieen informatie