Allergie informatie: Sambal Goreng Ajam kering
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram kip (drumsticks)
- 1 stuks fijngesneden grote ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels sambal trassi
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 stuks salamblad
- 1 theelepel nootmuskaat
- zout
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Sambal goreng ajam kering
- Allergieen informatie