Allergie informatie: Sambal goreng kippenlevertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- olie
- 1 pond kippenlevertjes
- 1 grote rode ui
- 2 teentjes knoflook
- scheut ketjap
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 eetlepel suiker
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Sambal goreng kippenlevertjes
- Allergieen informatie