Allergie informatie: Sate Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg kipfilet
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel koriander
- 1/2 theelepel kaneel
- 2 eetlepels geroosterde pinda's
- 2 eetlepels olie
- 8 sjalotjes
- 1 theelepel koenjit
- zout voor de smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Sate ajam
- Allergieen informatie