Allergie informatie: Smoor Ati Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gesneden kippenlevers
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks ui, in partjes
- 1/2 deciliter bouillon
- 2 stuks tomaat, in partjes
- 2 stuks rode pepers, in ringen
- 1 theelepel laos
- 1/2 theelepel sereh
- 1 theelepel djahe
- 4 eetlepels lichte sojasaus
- 1 theelepel ketjap asin
- 1/2 theelepel versgemalen peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Smoor ati ajam
- Allergieen informatie