Allergie informatie: Spaanse kippenlevertjes met sherry
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram kippenlevers
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 grote teen knoflook
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 50 gram boter, gesmolten
- 0,5 grote ui, fijngehakt
- 4 eetlepels sherry-azijn
- 1 theelepel suiker
- 275 milliliter kippenbouillon
- nogmaals 50 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Spaanse kippenlevertjes met sherry
- Allergieen informatie