Allergie informatie: Thaise kipkerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in blokjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks rode peper, in ringetjes
- 400 gram courgette, in dikke plakken
- 100 gram taugeh
- 1 deciliter bouillon van een blokje
- 1 deciliter dikke santen
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 2 eetlepels nam plah
- 2 eetlepels assemwater
- 1 eetlepel bruine suiker
- 2 eelepels rode kerriepasta
- allesbinder
- zout naar behoeven of iets meer nam plah
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Kokos-kipkerrie
Met kip, groene kerrie en chilipeper uit Thailand
6 porties - 45 minuten
Gevogelte - 34533 - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Thaise kipkerrie
- Allergieen informatie