Allergie informatie: Worst met gratin van aardappel en bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 à 6 kippenbraadworsten
- 100 gram gerookte spekblokjes
- 4 middelgrote aardappelen (ongeveer 1 kilo geschild), in blokjes van ongeveer 3 x 3 centimeter gesneden
- 1 (kleine) bloemkool, in roosjes of ongeveer 800 gram diepvriesbloemkool
- 2 teentjes (knof)look (1 geperst en 1 geheel)
- 100 gram gemalen mozzarella
- 2 deciliter lichte room
- 1 ei
- 2 eetlepels boter
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 koffielepel bieslook (gedroogde)
- nootmuskaat
- peper
- zout
- instant sausbinder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Worst met gratin van aardappel en bloemkool
- Allergieen informatie