Allergie informatie: Zoete kip met frisse salade
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de kip:
- 4 kipkarbonades (of andere kipstukken)
- 4 eetlepels mosterd
- 6 eetlepels honing
- 4 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel kerrie
- eetlepel paprikapoeder
- halve eetlepel knoflookpoeder
- Voor de salade:
- half zakje rucula
- paar handjes mais
- gesnipperde sjalotjes
- halve appel in blokjes
- 1 tomaat in blokjes
- 1/3 komkommer in plakjes
- 0,5 gebakken paprika in blokjes
- gebakken pijnboompitjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels honing
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Zoete kip met frisse salade
- Allergieen informatie