Allergie informatie: Gekruide visreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 bakje kerstomaatjes
- 400 gram kabeljauwfilet (of andere witvis)
- 2 eetlepels bloem
- 2 theelepels Italiaanse kruiden (uit een pot)
- zout
- peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel verse basilicum, fijngesneden
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Gekruide kool
Met kool, groene peper en kerriebladeren uit India
3 porties - 20 minuten
Groentegerechten - karenfdes - Arbi tariwale (Gekruide zoete aardappelen)
Met yammen, gember en tomaten uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Gekruide visreepjes
- Allergieen informatie