Allergie informatie: Grieks stoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram doorregen runderlappen
- 4-5 eetlepel kokosolie
- 5 teentjes knoflook, in kleine stukjes
- 1 blik tomatenblokjes
- 250 gram sjalotjes
- 50 milliliter rode druivensap
- 25 milliliter rode wijnazijn
- 0,5-1 afgestreken theelepel kaneel
- ½-1 afgestreken theelepel nootmuskaat
- 2 laurierblaadjes
- 1 mespuntje kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- vers gemalen zwarte peper
- zout naar smaak
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 50 gram room boter
- 10 gedroogde tomaten op olie, in stukjes gesneden
- scheutje Worcestersaus
- 300 milliliter water
- 1 eetlepel boekweitmeel
Meer Recepten
- Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Stoofpotje van hoevekip
Met kip, prei en wortelen uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stoofschotels - pikenik69 - Stoofpotje parelhoen en basilicum
Met parelhoen, basilicum en tomatenblokjes uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Stoofpotje ala Paul
Met schouderkarbonade, krieltjes en sperzieboontjes uit Belgie
4 porties - 2 uur
Herfst - paul1961 - Aubergine stoofpotje
Met aubergine, sjalotje en tomaten uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Grieks stoofpotje
- Allergieen informatie