Allergie informatie: Atjar Tjampoer
Terug naar het receptIngrediënten
- bloemkool, sperciebonen, witte kool, wortels
- (alles samen ongeveer 500 gram)
- 1/2 komkommer
- 1 paprika
- 1 kleine ui
- 1 rode Spaanse peper
- 5 kemirienoten
- 1/2 theelepel koenjit
- 4 eetlepels azijn
- 3 eetlepels suiker
- 3 eetlepels mosterd
- 1 bouillonblokje
- 1 theelepel djahe
Meer Recepten
- Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Vegetarische babi pangang
Met snelkookrijst, worteltjes en atjar uit China
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - robancona - Ajam smoor met tuinerwten
Met kipfilet, tuinerwten en atjar tjampoer uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Atjar komkommer
Met komkommer, azijn en gember uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - nancy28
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Atjar tjampoer
- Allergieen informatie