Allergie informatie: Broccoli en bloemkool met een kruidig korstje
Terug naar het receptIngrediënten
- 15 gram boter in stukjes plus extra om in te vetten
- zwarte peper
- zout
- 300 gram bloemkool, in roosjes
- 300 gram broccoli, in roosjes
- 1,5 eetlepel olie
- 1 grote knoflookteen, fijn gesnipperd
- 3 eetlepels grof vers broodkruim
- 3 eetlepels fijngesneden peterselie
- geraspte schil van een citroen en een kleine sinaasappel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro