Allergie informatie: Couscous met aubergine en zoete aardappel
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram zoete aardappel (kumara)
- 2 aubergines
- 2 - 3 flinke uien
- 400 gram couscous
- 400 - 600 gram kikkererwten (blik)
- olijfolie
- cayennepeper
- gemalen komijn (djinten)
- gemalen koriander (ketoembar)
- groentebouillon (poeder of blokje)
- citroensap en/of citroenrasp
- 100 gram jonge bladspinazie of pittige sla (bijvoorbeeld Romaine)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Couscous met aubergine en zoete aardappel
- Allergieen informatie