Allergie informatie: Frittata van spinazie, olijven en feta
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 eieren
- 1 eetlepel verse oregano, fijngehakt
- verse zwarte peper, fijngestampt
- 65 milliliter olijfolie
- 200 gram aardappelen, geschild en in dobbelsteentjes
- 1 ui, in dobbelsteentjes
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 150 gram jonge spinazie
- 60 gram kalamata - olijven, zonder pit en gehalveerd
- 60 gram zongedroogde tomaten, in olie
- 3 grote rode paprika's
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Frittata van spinazie, olijven en feta
- Allergieen informatie