Allergie informatie: Gado gado speciaal
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram witte kool
- 100 gram sperziebonen
- 100 gram taugé
- 250 gram kangkung
- 3 aardappelen
- 0,5 komkommer
- 0,5 blok tahu/tofu, gemarineerd in lichte sojasaus en knoflookpoeder
- 0,5 plak tempé
- gebakken emping
- zout
- olie
- saus ingrediënten:
- 2 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 3 rawits
- 250 gram gebakken pinda's
- 1 theel trassi
- 2 eetlepel gula jawa
- zout
- 2 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel azijn
- 200 milliliter dikke santen (santen asli)
Meer Recepten
- Mango-grapefruitjam
Met mango, grape-fruit, geleisuiker uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Jam en marmelade - lekker_koken - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha - Gado gado
Met witte kool, tauge en pindasaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - Liva - Garnalencocktail speciaal
Met garnalen, rode ui en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Appel-amandelmarmelade
Met appels, amandelen en geleisuiker uit Nederland
6 porties - 1 uur
Wecken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gado gado speciaal
- Allergieen informatie