Allergie informatie: Gegratineerd Brussels lof
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dikke struikjes witlof, worteleinde afgesneden
- 100 gram boter of margarine
- 50 milliliter water
- 1 teentje knoflook, gepeld
- 50 gram bloem
- 150 milliliter volle melk, verwarmd (melkkan)
- 1 eetlepel Franse mosterd
- 100 gram - 150 gram geraspte kaas
- zout en versgemalen peper
- 8 plakjes ham
- 1 kilo aardappelen, gekookt en gehalveerd
Meer Recepten
- Vlees Varkens beenham gegratineerd
Met beenham, honing en mosterd uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Gestoofde lof met kemirienoten
Met witlof, kemirienoten en kokosmelk uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Lof salade
Met witlof, eieren en komkommer uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Vegetarisch - Lekkerbek10 - Gegratineerd fruit in ovenpotjes
Met ananas, frambozen en appel uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Kip met broccoli, gegratineerd
Met kipfilet, champignons en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - daisy75
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gegratineerd brussels lof
- Allergieen informatie