Allergie informatie: Gegratineerde Knolselderie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks knolselderie, in kleine blokjes
- 2 eetlepels citroensap
- 2 stuks vleestomaten, in kleine stukjes
- 150 gram geraspte belegen kaas
- 100 milliliter bouillon
- 2 teentjes geperste knoflook
- 0,5 theelepel mediterrane kruiden
- 1 stuks fijngesneden ui
- versgemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
- paneermeel
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Roedjak Knolselderie
Met knolselderie, spaanse peper en citroensap uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gegratineerde knolselderie
- Allergieen informatie