Allergie informatie: Gestoofde amsoi
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 bossen amsoi
- 3 teentjes knoflook
- 300 gram zout vlees
- 2 tomaten
- 2 bouillonblokjes
- 2 uien
- zout
- zwarte peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gestoofde amsoi
- Allergieen informatie