Allergie informatie: Gestoomd bordje lentegeel
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram maïskolfjes
- 1 eetlepel citroensap
- 1 gele paprika
- 1 theelepel mosterd
- 1 gele courgette
- snufje cayennepeper
- 1 gare gele biet
- zout
- 1 gele tomaat
- 4 plakken achterham
- 1 deciliter crème fraîche
Meer Recepten
- Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Rijstmie met kruiden
Met sla, taugeh en komkommer uit Vietnam
4 porties - 15 minuten
Salades - 34533 - Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis)
Met ansjovis, zeebaars en kokosnoot uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Bosvruchtenspiesjes
Met bramen, aardbeien, frambozen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - beamantel - Zalm gestoomd, op z’n Aziatisch
Met zalm, sojasaus en olie uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - hfbrons
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gestoomd bordje lentegeel
- Allergieen informatie