Allergie informatie: Gevulde groene kool met rode wijn saus
Terug naar het receptIngrediënten
- groene kool (witte kool of savooiekool kan ook)
- 500 gram lamsgehakt
- 1 kopje rijst
- 2 uien
- 2 eieren
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 1 rode peper
- peper
- zout
- koriander
- fles rode wijn
- 1 ui
- bloem
- bouillon
- bladpeterselie
- boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde groene kool met rode wijn saus
- Allergieen informatie