Allergie informatie: Gevulde paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kg gemengd gehakt
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 6 paprika's (rode)
- 4 teentjes vers geperste knoflook
- 2 theelepels (afgestreken) harrisa
- zout
- voor de saus:
- 1,5 kg roma tomaten
- 1 rode paprika
- 6 teentjes knoflook, geperst
- 6 eetlepels olijfolie
- een halve theelepel rozemarijn
- zout
- 4 theelepel harrisa
- 1 flesje van 25 centiliter room
- 1/2 theelepel provenciaalse kruiden
- peterselie (voor de versiering)
- maizena
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde paprika
- Allergieen informatie