Allergie informatie: Gevulde sopropo met gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote sopropo's
- 150 gram gehakt
- 1 sneetje oud brood
- 1 lepel paneermeel
- 100 gram margarine
- zwarte peper
- nootmuskaat
- 0,5 ui
- 1 tomaat
- 1 bouillonblokje
- eventueel 1 verse peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde sopropo met gehakt
- Allergieen informatie