Allergie informatie: Groente in tempuradeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zakje tempuradeeg (vaak bij de toko verkrijgbaar), het is Japans
- 1 preistengel
- 1 zakje worteltjes
- 1 zak sperzieboontjes
- 1 broccolistronkje
- 250 milliliter ijswater
- zout
- 1 frituurpan
- wat keuknrol vellen om het overtollige vet op te nemen
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Groente in tempuradeeg
- Allergieen informatie