Allergie informatie: Groente-restjes-prutje
Terug naar het receptIngrediënten
- restjes groente, bijvoorbeeld (voor 2 personen):
- 3 flinke wortels of 1 à 2 winterpenen, in plakjes
- 1 prei, in (halve) ringen
- 1 ui, in halve ringen
- 3 trostomaten, in stukjes of partjes (afhankelijk van grootte)
- verder:
- olijf- of zonnebloemolie
- 1 à 2 blikje(s) tomatenpuree (naar smaak)
- 1 bouillonblokje
- peper
- zout
- zilvervliesrijst of couscous
- bindmiddel (allesbinder / maizena / bloem)
- verse basilicum
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Groente-restjes-prutje
- Allergieen informatie